Tidligere aktiviteter

Stress, coaching, undervisning og organisation.

“Vision/Mission” – Teamudvikling.

For kort tid siden var jeg konsulent for Aktivitetsledelsen af Mandefællesskaberne i Røde Kors.

Der blev arbejdet med Visioner i de højere luftlag og de konkrete missioner udkrystalliserede sig efterhånden som vi kom gennem dagen.

Det var spændende at arbejde med de erfarende herrer, som udfører et meget meningsfuldt frivilligt arbejde med at forebygge ensomhed blandt mænd i Roskilde kommune.

Der blev arbejdet med “N Ø G L E og VISION “, analyseret og tænkt nye tanker.

Tal om døden – på naturlig vis!

Den sikreste ting her i livet er jo at det slutter – vi ved alle at vi skal dø. I vores kultur er vi desværre ikke særligt gode til at snakke om og forholde os til døden – det vil vi på dette kursus/workshop forsøge at gøre noget ved.

Kurset afholdes i naturen i Boserup skov og naturen indgår på forskellig vis som inspiration til vores arbejde med døden.   

KURSUS ER AFHOLDT.                                                                                                                                    

“Bryde isen”

Formålet med kurset var at deltagerne – gennem oplæg, øvelser, naturbetragtninger og gruppearbejde, kom i gang med at tale om døden og forholde sig til den.

Resultater. Jeg har som coach og underviser tidligere arbejdet med døden. Min erfaring er, at når vi endelig får talt om døden hjælper det os til afklaring og lettelse samt minimerer fremtidsbekymringerne for os selv og for vores efterladte. 

“Livets cirkel”

Mandekurser

Mænd har også brug for fællesskaber – selvom vores maskuline “stenalder hjerne” generelt ikke er så god til at danne og opretholde dem.

Mandekurserne er en hjælp til selvudvikling og fællesskabsdannelse, hvor mænd møder ligesindede omkring sjove, udfordrende og sunde aktiviteter i naturen.

I rammen af “Mandefællesskaberne 60+” og “Mandefællesskaberne i Røde Kors” har jeg stået for 4 kurset i 2022 og 2023.

Kontakt mig evt. og hør om de aktuelle mandekurser.

Guidede gåture for mænd.

Med regelmæssige mellemrum guider jeg lokale gåture for “Mandefællesskaberne i Røde kors”.

Senest har vi været i Himmelev skov, Lynghøjsøerne, Himmelsøen og Fuglereservatet v. Gundsømagle sø.

Workshop om døden.

I 2022 og 2023 var jeg arrangør af to workshop/kursusdage med temaet, hvordan forholder jeg mig til døden og får mere fred med det faktum af jeg skal dø.

Deltagerne var ældre mænd som måske ikke har ry for at snakke hele tiden, men på disse workshops blev der talt, tænkt, følt og lyttet med en intensitet som var meget høj.

Deltagernes evaluering var meget positiv og de fleste følte sig lettet over at få talt om og bearbejdet emnet. En deltager udtrykte det således – “det er faktisk livsbekræftende at tale med andre om døden, jeg har fået inspiration til ting jeg vil gøre mens jeg kan og til at være tilstede nu og her.